Kanelbullar, vaniljbullar, kanelbullar, vaniljbullar


Jag vet att ni blir sugna ;)
Vi har alltså på jobbet bakat ungefär 119 bullar, eller vad vi nu kom fram till, under dagen och igår!
Supergott säger jag bara för klart man måste ju såklart smaka, hihi. Förlåt söta, fina Anna för att jag glömde din bulle, du får komma och äta nybakta bullar nästa gång jag bakar, vilket är snart. Nåja, idag har jag iaf umgåtts med Hellgren lite grann och varit och köpt biljetter till nya Twilight-filmen Eclipse som jag och tjejorna ska se imorgon. Ska bli kul att sitta och dregla över Robert Pattinson igen! Nu blir det att kolla rean på Nelly och drömma om att man hade pengar för att köpa allt som man hittar..sen blir det väl sängen antar jag.

Ha en fortsatt fin kväll!
Kram Anna.


Praise the lord..eller någonting



Ja, det är väl kanske bara på mitt jobb man kan komma över saker som dessa här ovan ;) Nej men seriöst vem kom egentligen på att man ska packa jord och vatten i flaskor och kalla det heligt? Vem vill spendera pengar på att köpa dessa saker? Ja, tyvärr är det ju många är jag rädd...själv var jag bara rädd att jag skulle bränna sönder huden eller någonting om flaskan skulle läcka för att jag är så otroende eller hur man nu ska säga! Precis samma som att jag tror att taket i kyrkan ska falla in och mosa mig så fort jag går in i den, illa. Ja allesamman, jag jobbar på kyrkan jag erkänner! Nåja...än har inget hänt och jag har bara tre dagar kvar sen kan jag pusta ut!

Kram allihopa!
Anna.


Feel like jumping


Jag har tänkt på en sak. Varför är man alltid som piggast på kvällen när man egentligen måste sova?
Just nu är jag så pigg att jag skulle kunna springa ett varv runt hela Luleå, huvvaligen..

Sovgott allihopa!
Kram Anna.


Nu vill jag ha sommarlov


I ett hus och i en skog och i en liten stuga


I år blir det, liksom flera andra år tidigare, att fira midsommar i sommarstugan i Kalix. God mat, sol och varmt väder, det enda som saknas är mina underbart fina och fantastiska vänner. Just nu försäker jag bara att fly från myggen som är ute efter mitt blod medan jag sitter och knaprar på färska rabarber, doppade i socker och njuter av det strålande vädret. Mysigt- förutom myggen! ;)

Ha det fint!
Kram Anna.


Sunlight


50-50

Oh, äntligen underbara du, är du min! Ja, jag har velat ha denna bustier en tid nu- det var kärlek vid första ögonkastet. Nu är den min och till ett billigare pris än jag väntat mig, nämligen 50 ynka kronor! Efter min halva-priset-rabatt och min 50-kronors-rabatt blev slutpriset alltså 50 spänn. Ibland är livet underbart och jag älskar varje millimeter av den!


Godnatt!
Kram Anna.


Flowers in my hair


Grattis till 18-åringen!

Idag fyller fina Marlene 18 år, bäst att hålla sig på rätt sida om lagen nu när du är myndig skrutt ;) Haha. Ett stort grattis till dig gumman, hoppas du får en underbar födelsedag! Eller ja, det ska jag se till ;)



Puss & kram!


Flashing lights


The circus is in town



Tredje dagen avklarad på jobbet! Har varit lite dålig uppdatering har på sistone känner jag vilket beror mycket på att jag är så trött att så fort jag slår igen ögonen lyckas jag somna...Illa när man vaknar efter en timme och märker att man somnat vid köksbordet. Dagen har i alla fall varit väldigt skön, mycket rast, hehe. Det är ju inte illa när man har ett par snygga bygg-killar att titta på när man putsar fönstrena heller ;) Har blivit en liten kul grej faktiskt, dom retar oss för att vi har det så slött och vi retar dem för att de inte har det. Härligt, kan jag säga! Nåja, jag har även hunnit med att vara på cirkus idag och proppat i mig popcorn och sockervadd, mums. Lite annorlunda var det faktiskt mot hur nummrena brukar se ut, alltid kul med förändringar! Nu ska jag slänga mig själv i säng så jag orkar upp 06.00 imorgon, igen...Puh!
Godnatt och sovgott.
Kram Anna.

Äntligen sommar!


Tack älsklingar, och alla som gjorde den här helgen så underbar! Äntligen sommarlov men jobb imorgon, kul att vakna klockan sex...Hehe.
Sovgott!
Kram Anna.


Student 2010


Grattis Daniel och alla andra som har tagit studenten!


Spotted like a leopard


Leopardmönstrad maxiklänning, Gina Tricot
Halsband, H&M
Ljusgrönt nagellack, Depend


Ha en fin kväll!
Kram Anna.

With flaws and all


Man får göra sitt bästa!

Man får göra sitt bästa för att få sommarkänslorna att komma när solen och värmen inte är alltför vänliga och givmilda.


Ha en fin dag!
Kram Anna.


Påfyllning i garderoben


Översta raden: Mörkbruna gladiatorsandaler, Indiska
2:a raden: Orange/röd bustier, Lindex
3:e raden: Leopardmönstrad maxiklänning, Gina Tricot
4:e raden: (Underbar) Vit kavaj, Lindex
5:e raden: Orange/rött linne med knyte i ryggen, Bik Bok
6:e raden: Neongul tröja, Gina Tricot

What ya' doin'

Ja, svaret på det är absolut ingenting! Jag står här på skolan ska snart bli lämnad Marléne för att ska ut på vägarna, jag roar mig väl så gott jag kan med foto-grejen här. Skojj! Nja...
Ikväll ska jag försöka lägga in bilder på mina inköp som jag har gjort, lite seg jag vet..Min dator vill dock inte samarbeta med mig, den vägrar att lägga upp bilder på blogg.se varför vet jag inte. 
Ha en fortsatt fin dag!
Kram Anna. 

Shoes, shoes, shoes - what would I do without them?


  
                  Have2have.com                                 Office                                       Vagabond
                                                      
                                                       Och dessa är bara några.... ;) Hehe.

Strawberry, white chocolate, mousse cake


Mumma!


Always look on the bright side of life


Gul tröja (egentligen neongul) från Gina Tricot
Solglasögon från Prestige (Stadium)
Bälte, gammalt
Jeans med hög midja från Monki

A walk on the beach


losing the ground under our feet


Tack vare tidningsrubriker som rullar på olika sidor på internet, eftersom jag ALDRIG läser tidningar, hörde jag om vad som har hänt i Centralamerika i tisdags. En enorm grop hade bildats i marken, 30 m i diametern och 60 m djupt, som hade svalt ett helt trevånings-hus med människor inuti. Orsaken till att händelsen tros vara det lerskred som orsakats av stormarna som har härjat men herregud, ett hål i marken? Om det hade varit nära kusten kan man ju kanske ha mer förståelse att marken bara försvinner under fötterna men mitt inne i staden, ja herregud..Jag tycker att det är hemskt och självklart kopplar jag det direkt till katastof-filmer som 2012 till exempel. Vad kommer hända här näst och ska man konstant behöva oroa sig för att bokstavligt försvinna från jordens yta? Huvva..


Dumma, dumma blogg.se

Åååh, nu har blogg.se tjorvat nog mycket! I två dagar har jag nu försökt ladda upp bilder men det går inte! Känns riktigt trist att inte kunna uppdatera..Jaja, får väl se om det kickar igång snart...

RSS 2.0