Phantom of the Opera

Jag måste få säga att en av de mäktigaste stunderna i mitt liv var när jag såg musikalen Phantom of the Opera på Her Majestyes Theatre, i London, nu i vår. Så otroliga skådespelare/sångare att man nästan tappade andan. Jag satt som på helspänn under hela föreställningen och de drygt två timmarna som passerade kändes som ett ögonblick. Helt underbart och definitivt något som jag gärna skulle göra igen. Kanske någon som vill följa med på fortsättningen Love never dies? Någon? Undertbart var det i alla fall som sagt!
Hoppas ni får en fin Valborg!
Kram Anna.Akt 1, scen 4, Phantom of the Opera orginalsången.


All about the backSnälla, snäll flytta in i min garderob...


Hotel California


En underbart fin låt (lite långt förspel dock samt irriterande handklappningar m.m).
Spotify länk för er som har det.

The Eagles- Hotel CaliforniaKram Anna.


Humorn själv is in tha' house

Ja gissa ni, om ni inte redan har läst och klurat ut det från Janinas blogg, vem vi såg träna på Inpuls idag! Nämligen självaste Herr Henrik Schyffert, det ni! Och jag som klagar på att det händer så lite runt omkring mig, kanske borde sluta med det eftersom det har hänt ganska mycket på senaste tiden-både hemska och roliga saker. Jag har trott att Island har blivit bortsprängt från jordens yta i samband med vulkanutbrottet här förut men i själva verket var det "bara" så att min familj inte kunde ta sig hem från Wien. Jag har häpnats över hur isklimpar, stora som hus, har rammlat ner på oskyldiga människor ifrån Lärkans tak. Jag och Janina har haft en diskussion om hurvida det var en look-alike till herr Schyffert som struttade omkring på Inpuls idag eller inte, det visade sig att det var den äkta varan. Kanske händer saker runt omkring mig trots allt? Nu ska jag i alla fall gå och ta mig min skönhets sömn och förbereda mig inför en ny dag med massor med nya händelser!
Godnatt allihopa, sov gott!
Kram Anna.


Herr Schyffert.


Tre från 2009


Nog är väl mig ganska lik, haha? Åh, saknar hårfärgen!


Dusk to DawnVanlig skinnjacka vs. biker modell

        Hur snygg var inte den här jackan? Åh, jag vill ha den nu!


Alla behöver lugn och ro

Jag måste säga att den bästa tiden på dygnet är nu, alla har gått och lagt sig, det är tyst i huset och tankarna flödar (på både gott och ont). Jag älskar "ensamheten" och att känna att jag inte behöver stå till svars för allt jag gör vilket jag hela tiden känner här hemma på dagarna. Det ÄR skönt att vara ensam ibland. Just nu sitter jag och lyssnar på Spotify, redigerar och kollar på lite bilder, vissa kanske tycker att man borde sova vid den här tiden men jag känner att det är nu som hjärnan jobbar som bäst. Dock så börjar jag känna mig lite seg och kanske är det dags att stänga datorn, men inte än..

Fredagar är härliga, allt från veckan är gjort så som prov och andra tidskrävande saker och man kan ägna sig helt åt sig själv. Det var skönt att göra bort det sista Små företagande A- provet och känna att man har fått det överstökat, nu är det i princip bara SOMMAR som ekar i mitt huvud. Sommar med oändligt många oplanerade dagar som man fyller med de det underbaraste som finns- Precis vad som helst. Sol, grillat och nattbad...åh det är nästan så att man blir varm i hela kroppen bara av att tänka på det! Soooommar!
Godnatt och sov gott!
Kram Anna.


En värld i ständig rörelseIbland känns det som att hela världen snurrar så fort att man inte hinner med, att man inte hinner reagera. Allt man gör och har gjort är förgäves, allt bara fortsätter snurra, snurra på. Ibland önskar man att allt kunde stanna, bara för några sekunder så att man hinner tänka, så man får utrymme till att andas. Men när världen stannar, vill man bara att den ska börja snurra på nytt så att man kan glömma varför den en gång slutade snurra.


Fit for Beach 2010!

Idag har jag återigen varit och tränat, kalla mig träningsnarkoman men det blir bara skönare och skönare och roligare och roligare att gå till gymmet! Jag går bara och väntar på att det där six-packet jag vill ha ska levereras av posten för än vill det inte visa sig..Nåja, man är ju iaf glad att man inte ser ut såhär iaf ;) Haha, Emma och Linnéa är detta våran look i Bulgarien kanske?
Ha en fortsatt bra dag!
Kram Anna.Oh, så snyggt!


Sista veckan av sommaren

Nu är det bokat och första betalningen är gjord (egentligen igår men blogg.se tycker tydligen att det är kul att retas med mig)! Tjejer vi ska till Bulgarien, Sunny Beach 14 augusti, jag kan inte fatta det! Åh, jag ska räkna ner dag efter dag, efter dag tills vi far. Åh, jag LÄNGTAR!
Kram Anna.


Mumsigt!


Någon som är sugen på lite Delightful Spotted Dick Pudding? Haha, jag tyckte det lät lite kul, dock inte särskilt gott om man ska lita på namnet..Mmmm Dick Pudding! Hoppas att ni fattar att jag är ironisk.

Ha en fin kväll!
Kram Anna.


Det är inte lätt..

När jag stod och väntade på bussen efter träningen kom en VÄLDIGT påverkad gubbe fram till mig och började i princip dra hela sin livshistoria, lät ungefär såhär:

Gubben (ca 40 år): Hej på dig, du var gullig, söt oj oj oj (sluddrar rejält).
Jag: ...
Gubben: Hurrdu, du är inte min komips (stod en bit längre bort och höll på att irritera någon yngre kille), är han inte JÄTTE FULL?!
Jag: Kanske det...
Gubben: Men söta var inte sådär, var inte sur på mig jag har inte gjort något.
Jag: ...
Gubben: Vet du jag har en dotter ungefär lika gammal som dig...tror jag...jag är född 69 och hon kom någon gång. Hur gammal är hon då? (kliar sig i huvudet)
Jag: Ja, inte vet jag...
Gubben: Vet du, när jag var yngre, när vi var raggare och söp brukade vi åka bil här och slå på folk. Det var inte bra, man ska inte slå, och nu är min kompis jätte full! Ser du?
Jag: Jasså...
Gubben: Du vet att jag inte tänker...var inte sur då gulle jag har inte gjort något!
Jag: ...
Gubben: Nej, nu måste jag hålla koll på min kompis för han är SÅ FULL! Du ska ha det bra, sköt om dig!
Jag: Mmm, desamma...

Ja, jag vet inte vad jag tycker är värst att han tycks ha druckit alldeles för mycket hela sitt liv eller att han inte kommer ihåg varken vad hans egen (om han nu hade någon) dotter heter eller hur gammal hon är..Tragiskt tycker jag, riktigt tragiskt...


Lite tröttare, lite brunare och mycket gladare!

Jag vill bara säga tack till mina tjejor för en underbar kväll igår, eller kanske idag eftersom vi gick och la oss ca halv fem? Det kunde inte ha blivit bättre än med Janina som ena stunden stod stadigt på benen och andra ramla pladask på golvet, som vaknade upp med ett blåmärke på hakan och inte har en aning om vart det kommer ifrån! Med min sjönsjungande Felicia gumma som underhöll oss andra med Sing Star då vi var för borta för att göra någonting. Med Anna fucking Hellgren som ja var lika härlig som alltid! Med Marléne som var våran "stadiga klippa" då våra ben svek oss och som gick omkring med ett leende på läpparna hela kvällen. Men Ellinor, ja vad ska man säga om Ellinor? Kanske bäst att inte avslöja något, hihi? Tack igen gummor!


 Bilderna är lånade från Janina.


Jag kommer snart tillbaka!

Förlåt så hemskt mycket för den UR-usla uppdateringen, jag har riktigt ångest...Det känns bara helt enkelt som att jag inte alls har haft tid för något annat än skolan. Det är faktiskt inte, jag skämms för att säga det, förrän idag som jag har laddat ur mina London-bilder ur kameran! Nåja, ni ska få ta del av dem och jag kan bara sammanfatta resan med tre ord: HELT OTROLIGT FANTASTISK. Helt underbar.Anledningen till att det ej förekommer bilder på mig är för att min kära mor inte är allt för kompis med kameror, speciellt min tydligen, och detta resulterade då i ganska suddiga, mörka och konstiga bilder. Tackar mamma, men jag älskar dig ändå!

Dead as a doornail

Ursch, jag känner mig helt död just nu och det är anledningen till att jag inte har hunnit uppdatera någonting sen jag kom hem i söndags. Det känns som att jag knappt har hunnit landa hemma och varje kväll när jag kommer hem så stupar jag i säng i princip på en gång. Men det ska bli ändring på det för jag måste ju visa delar av mina ca 400 bilder som jag har knäppt! Detta ska jag ta tag i så fort jag har hunnit andas och gjort klart allt skolarbete som damp ner på en gång....
Ha en bra dag! 
Kram Anna.

Watch out UK

Åh, nu är det nära! Om tjugo minuter hämtar taxin upp oss och tio över ett går planet till Stockholm där vi ska byta för att sedan fortsätta till Storbrittanien, London. Här hemma är det fart och fläkt! Man skulle nästan kunna säga att jag just nu befinner mig i en levande musikal för ja, sång efter sång poppar upp i huvudet för att jag är nervös kanske? Ett smakprov, lite Lilla Sjöjungfrun, Markoolio, The Ark...ja en väldig mix skulle jag säga. Oj, oj, oj, det är väl inte förrän jag sitter på planet jag kommer att bli så lugn att jag somnar av utmattning. Men det ska bli skönt att lämna Sverige ett tag, komma bort från lilla Luleå. Självklart kommer jag att sakna alla mina underbara vänner något enormt och tänka på ER varje dag! Ha det bra allihopa så hörs vi om en vecka!
Hejdå!
Kram Anna.


Glad påsk!

Glad Påsk på er! Gud, jag är så mätt att jag nästan rullar iväg. Det är inte bra med jul-, påsk- och midsommarbuffé för man äter som en häst och ångrar sig direkt efteråt när man nästan sitter i koma för att man är så mätt. Palt-schvimmen in my ass säger jag bara, buffé-koma är så mycket värre! Nåja, imorgon är man återställd, idag har jag varit på stan med mina tjejor och Christoffer. Idag var en sån där bra dag som man bara går runt och känner sig så lycklig, mysigt att gå på stan med flickorna. Jag fick med mig en underbar, gammelrosa, stickad tröja hem, så skön. Om jag ska tro Anna H så kanske den blir en i mängden, känns väl inte helt omöjligt kanske. Jag har packat min resväska lite men jag är inte färdig än, inte på långa vägar. Jag undrar varför man alltid lägger fram allt man har i garderoben och varför man alltid måste sätta sig på väskan för att få igen den, varför liksom? De frågorna har jag inte svar på tyvärr, det är nog bara något som händer skulle jag tro..men sen är det ju alla skor som tar plats i väskan. Där kanske svaret finns? Men, men det ska nog gå bra, jag ska ju shoppa i London så jag behöver ju inte ha med allt jag har och äger! Bara 2 dagar kvar nu! Nu ska jag se lite tv och somna i soffan.
Ha en fin kväll!
Kram Anna.

                                                                        Påsk Buffé:


Det är alltid bra att börja dagen med ett skrattDetta är ännu ett exempel på hur kass humor jag har, men hallå alla är ju olika!
Kram Anna.


Those were the days

Ikväll har jag suttit och kollat på gamla bilder, bland annat från när jag och Linnéa var till Stockholm hösten 2008. Det var tider det, och för alla som har någon aning om hur många gånger jag färgade håret under den perioden så var jag vid den här tidpunkten brunhårig. Ja, man kan nästan se på hårfärgen när det var, illa! Det var härligt i Stockholm med min underbara Linnéa, jag kan nästan inte fatta hur länge vi har varit kompisar- bästa kompisar. Ända sedan ettan "and still going strong", det är otroligt hur man kan hitta människor som det bara säger klick med. Jag älskar dig gumman, det ska du veta, och jag kommer inte låta någonting skilja oss åt. Jag kan riktigt se det framför mig hur vi sitter där gamla och rynkiga med lilafärgat, lockigt hår och klagar på "dagens ungdomar" och hur dyr trängselskatten har blivit för rullatorer! Ja, du är verkligen en vän för livet.
Nu ska jag bjuda på lite vackra bilder, enjoy!
Kram Anna.


RSS 2.0