Run a mile in my shoes

Ja, som rubriken lyder så har jag faktiskt sprungit en mil idag i mina skor, med skolan! Jag antar att det måste ha blivit fel med tiden någonstans men jag klagar så klart inte över de 58 minuterna som står på mitt startkort! Hehe. Huvva, jag känner mig verkligen helt utpumpad inte för att jag har ont i benen eller så men jag känner mig ungefär lika seg som ett tuggummi..Lite roligt faktiskt, jag somnade praktiskt taget i min mattebok när jag skulle plugga och vaknade cirka halv fyra (efter att jag sovit sedan ett), illa! Men Jag for i alla fall iväg till underbara Anna H och pluggade lite, pratade lite och käkade tårta! Mumsigt! Hoppas att du förstår nu gumman, jag vet att du klarar det! Imorgon blir det ännu en kort dag i skolan, men hej, inte klagar man ju! ;) Nu ska jag ta och krypa i säng och somna, vilket inte kommer vara någon match! Haha.
Sov gott på er!
Kram Anna.


                                                      (Bilderna är lånade från internet)


Gult är inte fult, det är fint

Denna gång blev det ett porträtt av min fantastiskt vackra och underbara vän Linnéa!


Jag älskar dig gumman, vi har gått igenom mycket tillsammans men "still going strong"! <3


Runnin' runnin' and runnin' runnin'

Ikväll har jag varit och sprungit Vårruset med min mor (eller ja hon gick och jag sprang), 5 km på 26.43 min. Det är klart att det var jobbigt, speciellt uppför Åhléns-backen men jag sprang hela vägen och var inte alltför trött efteråt -redo att köra en vända till på fem minuter, nästan! Haha. Dock så hade jag god lust att lägga krokben för en tant j**el, ursäkta min franska, som hela tiden blockerade min väg! Ursch och fy! Jag är väl ganska nöjd med mitt resultat och picknick korgen (påsen) som man fick satt fint i magen!
Nu ska jag äntligen ta mig tid till att blogga, känner att det har gått lite trögt på den punkten de senaste dagarna, förlåt! Jag ska ta och börja med en ny illustration som ni ska få ta del av när den är klar sedan och kanske måla naglarna i någon av de fina färgerna jag köpte i...tisdag? Gud, va tiden går fort, jag blir helt dagvild!
Ha en fin kväll.
Kram Anna.


(Bilden är lånad från ingen mindre än Stadium faktiskt!)


Dead until dark

Ursch, jag känner att det blev alldeles för mycket att göra på en gång vilket inte är speciellt roligt. Nåja, snart är det sommarlov, mindre än tre veckor kvar. Dock så känns det som att hösten redan har kommit för att det är så kallt, regningt och blåsigt, jag hade inte sagt nej till det vackra vädret vi hade förra veckan! Känns nästan overkligt att man har kunnat ligga ute och sola...
Nu ska jag läsa ut min bok Dead until Dark, stänga av datorn och sova till klockan 8 imorgon! Lovely.

Godnatt.
Kram Anna.


The record stands somehow



Joshua Radin - Winter


En otroligt fin låt.
Godnatt!
Kram Anna.


My brand new flowerish dress makes me wanna dance

Kanske blir det att ha denna på skolavslutningen?

Tack så mycket pappa och Mia!


Don't stop me now, i'm having such a good time


Gifts of joy

Dessa fina presenter, en supersöt burk med godis och en otroligt fin och skön sjal, (direkt import från Stockholm ;)) fick jag av underbara Anna idag, tack så mycket sötnos, älskar dig och dem! Hihi.


you got stuck in a moment and you can't get out of it


I'm energy and you're the rythym, love is some where in between, what you believe and what you've seen



Jag har på mig:
Grön långärmad tröja, H&M
Örhängen, H&M
Armband, Indiska


Strike a pose



Sista bilden: Självklart var jag ju tvungen att ta med Marcus fina Michael Jackson steg! ;) 


Baby, I've been living for the summer

En härlig kväll med Singstar, min lillebror Marcus, plättar med jordgubbssylt och glass och mellanmjölk!
Kan inte bli mycket bättre.




Hur skulle världen se ut om man jämt var normal? Nej, det blir ju inte kul! Haha.


Time is a thief with a loaded gun



Ha en bra dag!
Kram Anna.


Vi är dom som förlorar men jublar ändå, vi är dom som kan skratta åt allt med varann

Efter att Ma B Nationella var avklarat, huvva fyra hela timmar med matte, matte, matte, for jag hem och slängde mig ner på altanen och njöt av solen. Det känns verkligen inte som att det är maj utan ungefär som i juli för det är så otroligt fint väder. Varmt och skönt och perfekt för att jobba på brännan, i år är det pepparkaka som gäller!
Bara ligga där och känna hur solen värmer upp hela kroppen (efter ett tag hur kroppen kokar och är i behov av nedkylning), ligga och lyssna på musik (men aldrig veta hur man ska ligga på dynan för att "öronproppen" inte ska spetsa ens öra) och dricka kall apelsinjuice och ligga och låta isbitarna smälta på tungan (för att sedan hoppa upp med ett ryck för att den nästan var på väg i luftstrupen). Härligt! Förutom min sköna solning så har jag även tagit mig ut på en promenad på en och en halv timme, duktigt jobbat Anna, och agerat vägbeskrivare vilket vi inte ska prata om mer....Jag är verkligen dålig på att beskriva vägar hoppas nu att dessa människor inte ligger någonstans (i en skog för övrigt, på väg mot ormberget) ensamma och förvirrade! Bra att det är varmt ute så är det ingen som fryser ihjäl i natt i alla fall, hehe...
Godnatt och sov gott!
Kram Anna.



Oh, colorful things of mine!

Ska dra till stan om några minuter med Anna H, Ellinor och Marléne (borde egentligen vara vid Holms nu men sitter med tandborsten i munnen- förlåt Ellinor!) Ska köpa en liten present till min lillasyster som fyller 10 år den 20:e, kan inte fatta att lillskiten har blivit så stor! Men nu måste jag verkligen gå iväg för jag håller på att smälta här hemma för att det är så varmt och för att inte jag ska mötas av en ensam och förvirrad flicka på Skurholmen! Ha en fin dag!
Kram Anna.


Älska. älska, älska!


Järnvägsspår



Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama


All that glitters isn't gold


Mermaids washed up on the shore

Våran bilduppgift idag var att göra ansiktsmålningar. Detta är hur det slutade, och efter några timmar, mycket fix med paljetter och tårar i ögonen av den strålande solen (och några människor som nyfiket gick förbi och hundrade va tusan vi höll på med och varför vi var sminkade som om vi skulle rymma med cirkusen).




Even the palest thing has it's highlights


Mintgrönt är skönt


Det blev ett självporträtt.


Jag vet att det är vår när min katt sitter och spejjar på fåglar i fönstret

Det är härligt när världen äntligen vaknar upp ur kylan, bokstavligt, och jag har tänkt på det min låtsaspappa brukar säga att "man lever på sommaren och väntar hela vintern på att få leva igen". Det ligger någonting i det, för hur många är inte så otroligt trötta och ovilliga att gå upp på morgonarna och släpa sig till skolan varje dag på vintern? Jag kan då säga att jag verkligen är en av dom! Mörkret är mysigt i början på hösten då det fortfarande är sådär varmt i luften och du kan gå ute i jeansshorts och bara ha på sig en lite tjockare tröja. Och när man får ta fram alla mysiga halsdukar och stickade tröjor igen efter sommaren- himmelriket! Men sen kommer snön, och inte lite utan i stora drivor. Okej, om den hade varat i kanske 1-2 månader, men i ca 6 månader? Nej, det blir för mycket. Det känns verkligen som att hela världen trycker på en stor röd stopp-knapp och alla blir som nedfrusta tills det första torkade grässtrået tinar fram ur snön. Det är härligt när man för första gången ser barn som leker och tjoar ute på gatorna, hur dem cyklar runt på sina cyklar som verkar ha krympt några storlekar sen sist. Då vet man att det är vår. Härligt, för då är det inte långt kvar till sommaren.
Godnatt på er, jag har ett historia-prov imorgon som jag inte ser fram emot..
Kram Anna.


Tyra Banks

Ja, när man sitter hemma och är sjuk måste man ju roa sig med någonting för att inte börja krypa på väggarna av tristess så jag har spenderat lite tid med mitt Photoshop och och gjort min första illustration (på en dator). Jag kan säga att det tog lång tid men jag är ganska nöjd med resultatet, ni kan ju kolla efter själva om ni har lust.
Lär nog bli en av många för det var kul!
Kram Anna.


Jag HJÄRTA böcker

Jag vill ha!


Life's fragile so hold on to it, thightly

En sekunds ouppmärksamhet kan förändra ditt liv. En händelse kan beröva dig på det. Efter att döden ständigt funnits där som en stinkande andedräkt som någon hastigt försökt dölja har jag fortfarande svårt att ge upp hoppet trots att det gång på gång fått sig törnar. De säger att det sista någon kan ta ifrån en är hoppet, det som får oss att fortsätta tro på att allt ska lösa sig. Den starkt brinnande eld som befinner sig inom oss och som får oss att återigen resa oss upp efter ett fall och gå med rak rygg och möta verkligheten än en gång. Åldern är någonting man inte kan undvika. Döden, någonting som vi alla någon gång ska möta. Trots att vi vet hur verkligheten kommer att te sig vill vi gärna tro att våra nära och kära kommer att leva för evigt, att vi aldrig ska tvingas leva utan dem. När någon långsamt eller kvickt rycks bort från en kan man veta att det är nära slutet, man kan till och med gå igenom sekvensen i sitt huvud hundra gånger och försöka acceptera det men ändå finns hoppet om att allt ska bli bra ändå där. Trots att personen kanske var gammal och att man hade en lång tid att acceptera faktumet att personen inte kommer leva förevigt blir man chockad. Frågan är ju då, kan man någonsin förbereda sig på att någon ska dö? Jag önskar jag hade svaret på den frågan.

Mango, mango, mango


Synd bara att deras kläder ska vara så dyra...


RSS 2.0