Breakfast


Don't worry about a thing

Jag måste säga att lovet var väl behövligt, det känns i hela kroppen hur slut man är. Men trots att jag egntligen hade kunnat sova hur länge som helst har jag inte gjort det, lite stolt är jag faktiskt för annars brukar jag knappt orka ta mig upp ur sägen och ännu mindre göra något. Idag har jag hunnit färga håret på min vän Malin men jag hann inte se hur resultatet blev för att jag skyndade iväg till bussen för att åka in till stan. Hon blev nöjd så jag får väl tigga en bild imorgon, jag är nyfiken! Jag har fixat ett nytt pass och köpt ett nytt skolkort eftersom jag tappat bort mitt gamla, ganska onödigt men ja vad gör man när man inte alltid har hjärnan med sig? Detta händer mig ganska ofta dock. Nåja, kvällen har jag spenderat med pizza, ballerina kladdkaka och mjök tillsammans med Linnéa. Tack älskling för mina fina presenter, en stor paddelborste och ett nagellack från H&M i färgen Espresso Me, jag älskar dom! Jag fick även mindre roliga presenter av min familj nämligen sockar..bara för att min mor har tröttnat på att jag gå runt i sockar med små hål i. Ja asså sockar är ju inte det första man vill lägga pengarna på och vadå det går väl att gå i en randig och en prickig, herregud så noga är det väl inte! Men jag ska inte klaga jag har ju redan fått tatueringen som en födelsedgaspresent. Nu väntar sängen, jag börjar känna mig ganska så trött.
Godnatt!
Kram Anna.



Tack gumman!


I want my cake

Åh, jag är så sugen på tårta för jag hann ju inte få mig mer än en bit på mitt kalas, snyft, den tog ju slut så snabbt. Så nu när jag sitter här och är så sugen har börjat fundera på om jag kanske ska köra en parodi på "I want my bacon"-klippet som ligger ute på youtube, men istället skulle det låta ungefär såhär: I dont like this crap! I want my cake. I gotta tell you something, cake is good for me! This is very me!
Haha, vilken succé va? ;) Nej, man kanske skulle börja tänka på refrängen som man brukar säga, jag får väl drömma om tårta tills jag får någon.
Här får ni se orginal-klippet, ni som inte redan har sett det eller helt pladask har blivit kär i den lilla killen som jag har blivit! Love you little guy!
Godnatt dröm söta drömmar.
Kram Anna.



You never know what you end up with

Jag måste säga att jag fullkomligt älskar min tatuering, den kunde inte bli bättre! Så alla ni som har bett mig lägga upp en bild- här kommer den. Love it!


Tack alla ni som följde med mig, jag har fortfarande lite dåligt samvete för att mer än hälften fick åka hem. Tack för att ni höll min väldigt nervösa och virriga hjärna på så normal nivå som möjligt! Jag älskar er!


So happy, and so nervous

Om bara en timme är jag 18 år, jag kan inte fatta det! Jag känner mig så glad och lycklig, varje gång jag tänker på tattueringen pirrar det i magen- jag håller på att gå upp i molekyler för att jag är så nervös! Jag tog i alla fall mig till stan idag och träffade Janina på röda korset dit jag och Linnéa hade gått. Jag hittade en super fin ljusgrå kavaj för 50 kr (!) jag är överlycklig för den var perfekt! Några randiga skjortor som jag ska använda till mitt återbruk inom formgivnings-kursen plus ett halsband och en brosch fick också följa med hem. Underbart, underbart. Nu ser jag att klockan börjar bli sängdags om jag ska orka kliva upp imorgon..en stor dag väntar- vårat KuHi- projekt har uppvisning imorgon!
Sov gott!
Kram Anna.


One of the Na'vi people?



Jaha, så det är så det ligger till de vita prickarna i ansiktet är alltså akne och pormaskar? Haha, ja hon ska i alla fall har tack för att hon har så bra fantasi. Så sött!
Kram Anna


Ice, ice baby


Ett passande skämt för idag: Alla barnen tittade in förutom Ruth för hon tittade ut.

22-24 grader ute mitt på den öppna isen? Nej jag tycker jag tog ett klokt val idag och stanna hemma istället för att ge mig själv en stor förkylning i och med att gå ut. Frostigt värre på fönstrena och vädret såg inte inbjudande ut. Nej, att gå runt i duntofflor och stora, varma tröjor kändes helt rätt idag så till alla er som faktiskt har tagit er ut idag en stor tummen upp till er! Nu ska jag mysa vidare och kanske fara in till stan en sväng senare.
Ha det bra!
Kram Anna.


I need inspiration

Inspirationen vad gäller kläder känns långt borta och problem som jag äger inga kläder! börjar komma tillbaka. Jag vill ha en ny speciell stil, jag vill vara annorlunda men det är så svårt och jag vänder på slantarna för att ha råd med allt jag vill göra och ha! Så om det finns någon människa därute som känner sig extra givmild, skänk några slantar till en fattig student så hon kan köpa kläder, snälla? Jag spelar luftgitarr för de som betalar, jag lovar! Haha.



                                                       Jag älskar COSMOPOLITAN!


Jag vet, jag vet

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men nu måste jag ta tag i bloggandet. 2 dagar kvar till min födelsedag och även den dagen som jag ska göra min första tatuering, jag både längtar och är nervös! I går fyllde underbara Felicia 18 år, ett stort grattis till dig gumman hoppas du fick miljontals gratulationer och en massa fina presenter! Snart är det du och jag som står och skakar what mama gave us på dansgolvet! Ser verkligen fram emot det och tills alla mina andra vackra underbara flickor sluter upp med oss, se upp världen säger jag! Haha. 
Nu i helgen har det varit mycket god mat och MYCKET gott fika, var nära att hamna i tårt-koma där ett tag, gud ändå så gott det var. Ja, ni kanske tänker varför fira flera dagar innan födelsedagen men då kan jag säga att det är för att min lilla far ska åka i väg till Tyskland i morgon och är tyvärr inte hemma på min födelsedag. Men men, vad kan man göra? Måste man så måste man och lika glad är jag för det ändå. Nu ska jag fortsätta oroa mig för det kalla vädret som har lovats imorgon, inte helt oväntat på en friluftsdag. Ibland är livet bra härlig, inte. Återstår väl bara att räkna tår, fingrar, näsa, öron och ja alla kroppsdelar och se vilka som finns kvar efter morgondagen!
Trevlig kväll!
Kram Anna.



Vänstra bilden: Armbandet med nitar och det flätade är två av flera armband som jag fått av min fina syster och bror, det silvriga kedje-armbandet med berlocker (en elefant och en ofärgad "kristall") fick jag av min far och min låtsasmamma.
Höger bild: Norrbottensringen fick jag även den av min far och min låtsasmamma. 

Tack så mycket för allt! 


Two tiny purses



Do you really want longer, darker and fuller eyelashes?



Haha nu ska jag verkligen skaffa dessa längre ögonfransar! Not.
Kram Anna.


London calling

Jajemensan, rubriken stämmer! Om 48 eller ja 47 dagar eftersom klockan är över tolv kommer jag och min mor sitta på ett plan till London. Vi kommer vara borta en vecka under påsklovet och jag längtar så mycket för London verkar så sjukt fint! Jag ska dra med mamma på alla ställen som finns för jag vill se ALLT! Vi ska på Madame Tussaude's Vaxkabinett, på musikalen Fantomen på Operan och helst mycket mycket mer.
Men en sak som bekymrar mig, jag fick nyligt veta att man inte får ta med sig vad som helst ut ur landet. Antingen att man får lämna kvar sakerna på flygplatsen eller i vissa fall få dem med sig mot en tullavgift. Åh, jag blir så ledsen och måste kolla upp det mera så att man inte står där på flygplatsen och jaha den här, den här och den här får jag inte ta med mig till Sverige, suck. Det skulle kännas surt. Men inte ska jag deppa för det, jag får väl smuggla ut sakerna ur landet annars, ta på mig ALLT jag har köpt för då borde dom ju inte kunna säga något?
Så vänner bli inte rädda om ni ser en jättestor vandrande boll- det är bara jag med 100 000 lager kläder, skor, väskor, smycken och saker! Det kommer bli kul och jag ser fram emot resan. Nu ska jag sukta efter London lite mer och kolla på några bilder, så vackert!
Godnatt och sov gott!
Kram Anna.

I Love London.


Tuesday Surprise

Åh, jag känner att den här dagen har varit så härlig så härlig! Det känns som att jag har flutit på ett litet fluffigt rosa moln hela dagen! Nej, jag är inte kär, dagen har som bara varit så härligt överraskande. Att börja dagen med en fet sovmorgon måste ju ändå vara det bästa som finns, komma till skolan och käka semla och umgås med underbara människor hela dagen- jag är så fylld av kärlek på något flummigt sätt. Kanske dags att sluta vara en flummig estet, haha skämt åsido? Mina vackra vänner gör mig så glad, alltid! En annan sak som gjorde mig glad i dag var ett oväntat bio besök med min far och låtsasmamma, filmen var då SNABBA CASH med den så gudomligt stilige Joel Kinnaman. Yummie, dreggel dreggel! Jag älskar att göra spontana saker och det är som det hela dagen har handlat om, spontanitet.
För övrigt så var filmen bra, men något olik från "vanliga" filmer jag tyckte som att den var lite speciell. Spännande, sorglig ja man fick många känslor av den och jag satt som på nålar hela tiden. Det bästa var att den var så oförutsägbar, man visste aldrig vad som skulle hända! Eller ja, i alla fall inte jag. En karaktär i filmen som jag fastnade riktigt för var Lovisa, en liten åtta årig brunögd och brunhårig sötnos. Hon var så hjärtskärande söt att jag höll på att brista ut i tårar varje gång hon visades på bioduken. Åh, jag ville bara ta henne i famnen och viska till henne att allt ska bli bra när hon berättade om hur det hade varit hos hennes mamma som var inne i ett djupt drogberoende och när hennes pappa skulle lämna henne på ett hotellrum helt ensam. -Pappa, lämna mig inte jag är rädd. Jag vill följa med dig. Åh, vackra lilla barn! Nu ska jag inte skriva ett helt inlägg där hälften av orden är söt och vacker så ni får kolla på en liten trailer av filmen och jag rekommenderar er att se den.

Ha en trevlig kväll!
Kram Anna.


Valentine's Day

Vilken underbar dag! Ja, idag är det då alla hjärtans dag och alla som har pojkvän/flickvän tillbringar dagen tillsammans, den stora frågan vad gör man om man är singel då? Ja, jag tycker att min vän Linnéas förslag var riktigt lysande- "sitta framför The Notebook och rågrina" men det är ju bara en av de saker man kan göra dagar som denna.
Mitt förslag: Man vaknar äter någonting RIKTIGT gott till frukost och bara sitter i lugn och ro och bara tänker på sig själv. Sedan efter det så peppar man med några ego/flumm bilder och så far man och åker slalom i Ormbergsbacken, njuter av solen som lyser i ansiktet och andas ut. Har sin egen lilla tid. Efter många svängar och flera koppar varm choklad så hoppar man in i en varm dusch och bara njuter! Sen är man öppen för förslag och gör det som faller en in, blir det att vara med vänner eller bara sitta i soffan och mysa med en stor kopp the det får man se. Huvudsaken att man har en underbar dag och tar allt i sin egen takt, gör det man själv vill och bara myser på.

Ha en underbar alla härtans-dag!
Puss på er alla från en Anna som går runt i mjukiskläder, bara för att det är skönt!

Här har ni mina ego/flumm bilder från idag! ;)

 

 


En bild säger mer än tusen ord


Hon kommer med solsken till mig

Äntligen är jag fri! Alla prov är gjorde och jag är på så bra humör, inga fler prov i sikte på en låååång lååång tid. Eller ja i alla fall inte förrän efter sportlovet, men det kan man ändå fira. Eftermiddagen har jag spenderat på stan med min underbara Linnéa , vacker väder och så "härligt" kallt att man fryser arslet av sig men det kalla vädret måste vara det enda som har varit dåligt denna underbara dag! Vi var och fickade gottiga saker på Wayne's Coffee, morotskaka, vaniljlatte, salami och brieostmacka, kyckling och cashewnöt macka- ja det känns som att jag flyter runt på ett moln av fika. Wonderful!
 

Den andra bilden bjuder jag på!

Ha en underbar kväll!
Kram Anna.


It all comes to the hair

Jag älskar verkligen att kolla på olika frisyrer och få inspiration till nya hårstilar och uppsättningar, mörkt hår är det finaste jag vet och är verkligen ledsen att jag inte kan ha det på grund av mitt ljus, ljus, ljus blonda hår. Här ett tag tror jag att jag färgade håret nästan varje månad och jag kan inte ens räkna på två händer hur många gånger jag har färgat det brunt men varje gång fått bleka det till blondt för att det har varit för jobbigt att hela tiden färga utväxten. Nu när håret börjar bli längre och jag till slut har blivit av med allt det slitna så känns det ändå så tråkigt för det bara hänger där utan någon riktig frisyr och allt, trist! Jag vill behålla längden men gör någonting, bara någonting nytt. Synd att frisören ska vara så dyr bara...
Här kommer i alla fall lite inspiration på nya frisyrer och stylingar, enjoy!
Trevlig kväll.
Kram Anna.


Turkish Delight

Berget med saker man måste hinna med bara växer och växer, medans jag känner att jag inte orkar ta itu med någonting. Jobbigt läge! Jag siktar frammåt mot sportlovet och min födelsedag och hoppas att jag har orken att göra de sista proven och uppgifterna för jag känner verkligen av hur less jag är på skolan, jag har lust att bara skita i ALLT. Men som den ambitiösa människa jag är klarar jag inte av att lämna in en uppgift sent eller missa ett prov för att jag helt enkelt inte orkar gå till skolan, sån är jag bara och har alltid varit. Jag siktar på de högre betygen och då är det sådana här smällar man får ta. Nu ska jag läsa ut min fina lilla bok som för övrigt är väldigt bra, "Lord of the flies", och jobba lite matte, småföretagande och om jag hinner lite historia.
Ha det bra så länge!
Kram Anna.



Liksom min kära vän Anna är även jag ett fan av yoghurt med honung och frukt, mums! 


What dreams are made of

Drömmar, varför har man dem? För att sammanställa alla intryck från dagen? Är det ens undermedvetna som försöker säga en något? Ja, om det här är vad drömmar är gjorda av och är till för måste jag få väldigt konstiga intryck under dagen och ha ett väldigt tvistat undermedvete för mina drömmar tillhör inte precis "det normala". Jag tror aldrig jag har drömt en dröm som hade kunnat hända i verkligheten, det är inte ofta i alla fall.
Som drömmen jag hade i natt, jag var i stan med tre personer som hela tiden bytte skepnad, hela tiden tre av mina vänner men som ständigt växlade person. Det var mörkt ute, jag visste att det var någonting som jagade oss men vi var som ändå lugna på något sätt. Vi började gå mot Strand-huset där en av mina kompisar bor för vi skulle hem, det var det enda som ringde i huvudet. Det var en läskig stämmning men samtidigt kändes allt så komiskt, som en skräck-komedi. Vi kom i alla fall in i trapphuset och plötsligt förvandlades hela trappen till en röd- och gulrandig rutschkana där en tjock gubbe med röda kinder kom farandes nedför. Trapphuset förvandlades till en hotellobby och utanför stod en glasskiosk. En av mina kompisar sprang ut och skulle köpa en glass, men blev smittad av ett virus, det var det som jagade oss. Om någon har sett filmen eller trailern på Carriers kan jag säga att det var som en parodi på den filmen, en väldigt vrickad sådan. Jag gick ut och min kompis som var "smittad" kom emot mig, hon höll fram en enorm glass och på något konstigt sätt hostade hon på mig och det stänkte glass som landade på mig- jag var också smittad och viruset fanns i glassen. Plötsligt kände jag mig väldigt befriad, berusad. Viruset gjorde så att ansiktet blev låst i ett väldigt smile och ögonen blev som förstorade. En efter en smittades personerna runt omkring mig och plötsligt satt alla med varsin jätteglass i handen och jag frågade en av mina kompisar hur ser mina pupiller ut? Känslan jag hade var den när man börjar nyktra till och jag kände ett enormt begär efter att äta ännu en glass och behålla den härliga känslan jag hade, jag ville ju inte bli normal igen. Så vi satt kvar och skrattade, gapade och bara var allmänt störda. Ja, asså det var verkligen en helomvändning från början på drömmen men jag måste säga att det var en ganska härlig vändning. Vad ska man säga om den här drömmen då? Ja, tala om det för mig ni för jag har ingen aning!
Trevlig kväll!
Kram Anna.

Some days you just want to stay in bed



Tidsfördriv

Huvva vad veckorna susar förbi, innan vi vet ordet av det har det väl blivit julafton igen! Nej, det hoppas jag verkligen inte faktiskt. Jag läste i den här pejlingen eller vad det nu heter i tidningen för någon dag sedan där frågan var om man längtade till sommaren, alla hade svarat ja! Men är det så konstigt egentligen, kom igen sommaren- enligt mig världens bästa årstid tillsammans med hösten och vårsommaren. En gubbe hade svarat att ju äldre man blir desto mer ogillar, jag ska inte säga hatar, man vintern och det ligger någonting i det. När jag var mindre kunde jag vara ute från tidig morgon tills mina föräldrar bokstavligt drog in mig, man märkte inte att det började skymma för att man var så uppe i lekarna. Ja, jag har många fina minnen från de tiderna bland annat en fin "is-utställning" där vi hade samlat isbitar från hela hertsön i princip och placerat så fint på gården.
När vi tog sönder ett stuprör för att vi ville ha ut isen- ja ni kanske märker att jag var väldigt förtjust i isbitar när jag var liten och ja ibland kanske det gick lite för långt. På något sätt uppskattade man de små sakerna mer när man var mindre för hur många har inte kunnat leka i timmar med en och samma sak utan att tröttna?
Även fast i alla fall jag har blivit något mer rastlös med åren kan jag fortfarande ofta göra saker under en längre tid utan att bli less, som att sticka! Kalla mig gammal men det är så kul! Fast ja, man kan ju hitta på mycket med två stickor och en påbörjad halsduk, inte bara sitta och sticka på den. Kolla bara här nedan, inspireras! ;)




Åh, det är så kul att leka med kameran!


No money honey

Åh, idag känner jag verkligen att jag har fyndat! Jag och Janina var på stan ett tag innan vi fick bråttom till PSI:n (berodde inte på mig (a) hehe) Vi var i alla fall på monki och jag köpte mitt vackra linne, det vita med texten Avant Garde på, jag är så nöjd! Men det var inte det enda som jag hittade, jag hittade nämligen ett par chinos på rean- på 75 %! Åh, jag har velat ha chinos så länge i den längre modellen och nu har jag dom, för 62 kr, det är inte dåligt det. Utöver detta hittade jag även en grå kjol på rean för 75 kr, vad mer kan jag säga än att jag verkligen har köpt grejjor för nästan inga pengar alls. Jag är så glad, och trött. Nu ska jag leka lite tant och ta fram min stickning- det är kul, passar väl mig nu när jag jag börjar bli så gammal (23 dagar kvar tills jag är 18 år).
Ha en trevlig kväll!
Kram Anna.


Anna hjärta sitt nya linne.


RSS 2.0