Paint a portrait


Godnatt, nu är det dags för mig att krypa i säng om jag ska orka upp och gå till skolan imorgon. Jag har precis börjat med en ny illustration, eller rättare sagt ett portätt som kanske, kanske ska få bli min nya header som jag har funderat på ett tag nu. Vi får se!

Som sagt, sovgott på er!
Kram Anna.


Dance like it's the last night of your life


Ringar från bla. London & Bulgarien                                                                          
Sjal från London, Portobello road                                                                               
Svart stickad tröja från Monki                                                                                    
Leggings från H&M                                                                                                   


A little lovin'


Nu blir det film, sedan sägen. Sov gott på er!
Kram Anna.


Make my day


Mc Boots

Här är mina nya älsklingar, som tyvärr har gett mig skavsår för att de fortfarande är så hårda i skinnet. Nåja, när jag har slitit lite på dem så kommer det garanterat kännas som att gå på moln när man använder dem! Jag är säker. 

 
KÄRLEK.

Ha en fortsatt fin kväll!
Kram Anna.


Gaddad


Ja, nu har det gått ungefär ett halvår sedan jag gjorde min första tatuering och nu är jag sugen på en till. Jag älskar verkligen dessa old school zigenarna, som för övrigt betyder tur, men är även lite, lite, lite inne på en kort sleeve med rosor. Skulle vara så otroligt vackert, dock svårt att dölja...Men om man kanske skulle kombinera en zigenare som den ovan ungefär med några rosor och placera den på undersidan av överarmen? Kanske skulle kunna vara någonting. Något som jag även skulle vilja göra är ett porträtt av min mormor (på underarmen?) men känner mig lite orolig för att det inte blir så likt som jag vill ha det. Ja, tatueringar är ju inte precis någonting som man gör som en impulsgrej precis, jag får helt enkelt tänka efter lite.
Nu blir det att se en till film och slappa, har precis sett Edge of Darkness som är riktigt bra och nu kanske det blir Dear John, hmm...

Ha en fin kväll allihopa!
Kram Anna.


These boots are made for walking, that's just what they'll do


Idag har jag varit och provat olika boots igen och verkligen fastnat för dessa (se ovan) från Vagabond. Riktigt snygga och i skinn (vilket var ett av min mammas små krav), så imorgon blir dom mina om allt går vägen vilket jag såklart hoppas att det gör, peppar peppar ta i trä. Förutom det så har jag och Janina även varit och spanat in Nautilus gymmet idag och ska skaffa gymkort där snart, känns skönt att komma igång med träningen igen nu efter sommaren. Känns som att det behövs. Nu är det fit and slim som gäller, no matter what!

Nej, nu känner jag att min förkylning som jag har dragit på mig gör sig påmind så nu är det vila, vila och ännu mer vila för att bli frisk, ha det så bra!
Kram Anna. 


C-c-changes


Före                                                                       Efter

Åh, jag fullkomligt älskar min nya hårfärg och är supernöjd med hur slingningen blev! Awsome!

Closer to the edge


Det är alltid osäkert att lägga någonting i en annan persons händer, speciellt när personen i fråga inte kan bra engelska och när det gäller mitt hår...Impulsiv som jag är ville jag färga håret "för att det hade blivit så ljust" och gick till en frisör på hotellet i Bulgarien för att fixa det. Ja..dock så resulterade detta då i att jag blev väldigt missnöjd istället. Färgen är inte ful men när man bara ville ha några nyanser mörkare och fortfarande vara blond och istället fick en hårfärg som är åt det ljusbruna hållet blir man inte glad precis. Nåja, detta ska jag ta hand om imorgon eller ja rättare sagt frisören som ska få ljusa upp det lite med slingor. Jag längtar ihjäl mig. 
Reminder to myself- färga inte håret utomlands. Duktigt Anna, duktigt.  

put a ring on it


Igår kom vi då hem från Stockholm/Bulgarien och jajemensan, Anna goes shopping in Bulgarien! Åh, jag bara älskar vackra ringar, men det är klart vem gör inte det? Jag har nu två nya ringar i min samling (se vänstra och högra bilden) och jag fick betala ynka 25 svenska kronor för dem, varför ens fundera på att inte köpa dom liksom! Vi har i alla fall haft det underbart i Bulgarien, ca 35 grader varje dag och 31 grader varmt i vattnet, det ni! Jag kan knappt vänta till studentresan med mina gummor, även den kommer bli fantastisk- I just know it. Nu ska jag ta och vila upp mig för jag känner mig vääääldigt trött!
Ha det fint!
Kram Anna.

Hejdå Sverige!


Idag, lördag, far jag och brudarna till Bulgarien för att njuta i en vecka innan vi ska tillbaka till allvaret- SKOLAN. Huvva, huvva men det kommer en tid då vi alla måste vakna upp och möta den hårda verkligheten att man inte bara kan glassa runt hela tiden...Det kommer bli underbart att få suga åt sig solens varma strålar och dra till varmare klimat! Som jag lova har ni en lite sneak peak på min gaderob som jag har med mig här ovanför. Väskan är på gränsen till övervikt, efter en panikvägning, och jag kan inte för mitt liv förstå vad som får den att väga så mycket! Kanske det är alla som är sugna på att följa som har krupit ner och gömmt sig som orsakar dom extra kilona, eller så har jag helt enkelt FÖR mycket saker med mig, haha. ;) Nej, nu ska jag försöka gå ner i varv lite, jag känner att resfebern är väldigt påtaglig och jag nästan klättrar på väggarna! Att se en snyft-film som Flickan från ovan var inte en bra idé för nu känner jag att jag fick fet ångest över hela döden-grejen som filmen handlar om och för att hon i filmen säger Jag levde ett ögonblick, sen nästa var jag borta. Huvva, nej inte kul! Ni får ha det så jätte bra och när jag kommer hem igen lovar jag er bättre uppdatering än nu! Förlåt, jag vet att jag har varit dåligt på den fronten... Bättring Anna!
Ha det fint allihopa!
Kram Anna.

Honey i'm home!

Äntligen är man hemma igen, borta bra men hemma bäst i det här fallet! I helgen var det då Lulekalaset och jag har spenderat hela min helg med mina fina vänner och annat trevligt folk. Det var underbart med betoning på VAR, just nu sitter jag här och håller på att somna för att jag bara har sovit ca 8 timmar på hela helgen, mina fötter är som Anna så tydligt uttryckte det- obrukbara, och jag har enorma cravings efter sötsaker av en viss anledning..Inte okej haha, men man överlever väl. ;) Nu ska jag fortsätta att dåsa omkring här så ha det fint allihopa, honey I'm home! 

P.S, Jag har även spenderat dagen med att sätta ihop snygga outfits som jag ska ha med till Bulgarien på LÖRDAG med mina två brudar! Kommer att ge en liten sneak peak lite senare i veckan på det för imorgon är det Nolia som gäller! R.I.P mina fötter, säger jag bara! D.S.  

Sol, vind och vatten


RSS 2.0